El cabell i la tardor

 

cabell01.jpg

Acabat l’estiu, arriba el problema dels cabells danyats pel sol, el mar i les piscines. Qui no va ser previsor al començar l’estiu, avui es pot trobar amb un cabell amb aspecte SEC, DESCOLORIT i DESNODRIT; un cabell amb necessitats al qual se li ha de retornar un aspecte brillant i sa.

En primer lloc, cal dir que el nostre perruquer/a sempre serà la persona més indicada, com a professional, per indicar el millor tractament per a la reparació del nostre cabell; així doncs, la millor manera de solucionar el problema és que sigui ell o ella qui ens assessori.

Perquè la nostra imatge sigui immillorable, un bon consell seria començar amb un tractament profund d’HIDRATACIÓ, que pot consistir en un xampú i una mascareta hidratant per a cabells castigats; que podem substituir o alternar amb BANYS D’OLI ESPECIAL. Aquests olis especials són molt hidratants i no greixen el cabell, penetren al seu interior, aporten lluentor i elasticitat i regeneren la cutícula. NO S’HA DE FER SERVIR OLI D’OLIVA, perquè no és el més indicat i ens aportaria massa greix al cabell i al cuir cabellut.

Un altre consell seria utilitzar bons productes. Generalment, els professionals de la perruqueria són els qui coneixen millor que ningú el cabell dels seus clients i saben aconsellar què és el més indicat per a cadascú, segons la seva estructura i estat. Tots tenim productes a casa per a rentar i condicionar el cabell, però gairebé mai són els adequats, ja que els escollim nosaltres mateixos, sense conèixer en realitat quin és el problema capil·lar que tenim. Sempre serà millor que ens aconselli el nostre professional de confiança a l’hora de comprar i utilitzar els productes de perruqueria que necessitem per casa. Quan els resultats siguin visibles i els problemes es vagin solucionant, segurament el producte aconsellat NO ENS RESULTARÀ CAR; però, si el producte utilitzat, per barat que sigui, no ens soluciona el problema, SÍ QUE SERÀ CAR.

També cal aprofitar el canvi d’estació per retallar el cabell, sanejar-lo i, si és possible, canviar una mica d’imatge amb un nou tallat i pentinat. Es pot aprofitar l’ocasió per canviar de color, amb tons que ens afavoreixin i comprovar que el nou color no ens castiga el cabell, ja que, ben al contrari del que molta gent pensa, els tints de qualitat professional aporten més lluentor i complexos vitamínics.

02pinta.jpgCal recordar que en aquesta època es produeix una caiguda de cabell més abundant que habitualment; en aquest cas, és millor no esperar que empitjori i solucionar-la de seguida.

En definitiva, un cabell vistós, brillant i ben nodrit, llueix moltíssim. Amb bons xampús, condicionadors per a cada tipus, mascaretes o tractaments de nutrició o hidratació i l’assessorament dels perruquers/es professionals, el nostre cabell tornarà a lluir com ens agrada.

Anar macos per la vida no costa tant.

 

Pascual Sancá, estilista.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s