Software, aplicacions, utilitats…


Zona-Net, quasi tot ho trobareu aqui, per tots sistemes – Zona-Net.com

NeoOffice, suite ofimàtica totalment gratuïta – NeoOffice

Completa suite ofimática per sistema Macintosh. edita, obre i guarda tots els arxius creats per Microsoft Office, Word, Excel, PowerPoint, …(Hi ha versió en Català).

OpenOffice, paquet ofimàtic totalment gratuït – OpenOffice.org

Suite ofimática per sistema Windows i Mac, edita, obre i guarda tots els arxius creats per Microsoft Office, Word, Excel, PowerPoint,…(Versió en Català).

L’Ubuntu és un sistema operatiu GNU/Linux basat en Debian, ideal per a ordinadors portàtils, d’escriptori i servidors.http://www.ubuntu.cat/Tant si el feu servir a casa, a l’escola o a la feina, l’Ubuntu conté totes les aplicacions que podeu necessitar: des de processadors de textos a gestors de correu electrònic, passant per servidors web i eines de programació.

Linux – Al contrari que amb Windows, sou lliure de fer moltes coses amb Linux:instal·lar-lo a tots els ordinadors que vulgueu sense pagar a ningú, Oblideu les llicències cares i restrictives dels vostres antivirus, antispyware, antires i antitot. Linux és molt i molt segur.Als usuaris de Windows els resulta difícil de creure que no existeix programari espia ni quasi cap virus

Softcatalà- http://www.softcatala.org/

Softcatalà és una associació sense ànim de lucre, registrada des del 1998 com a tal a Mallorca, l’objectiu bàsic de la qual és fomentar l’ús del català a la informàtica, Internet i les noves tecnologies. Lloc web que recopila els projectes de Softcatalà i tot el programari existent en català. Traductor/corrector…

Versions antigues de programes informàtics (windows)- http://www.oldversion.com

Qui vulgui es pot baixar la seva versió favorita, perquè s’ajusta més a les seves necessitats, perquè necessita menys memòria o, simplement, perquè és la que sap fer anar més…

Apple, versions O.S. actualitzacions antigues-

Versions antigues del S.O., aplicacions, perifèrics

WordPress.com- http://ca.wordpress.com/

Expressa’t tu mateix. Comença un bloc en català, aconsegueix el teu bloc de franc, una de les millors platafomes gratuïtes.


Firefox el navegador que ho te tot- http://www.mozilla-europe.org/ca/ El Firefox té seguretat, velocitat i noves característiques que us faran cambiar com utilitzeu la Web. (Versió en Català).

Mosegalapoma.cat – http//www.mosegalapoma.cat

Ets un addicte o simplement t’agrada el sistema Mac i tot el seu amigable entorn?, no deixis de visitar aquest bloc, segur que hi trobaràs el que busques.

Softonic Software http://es.onsoftware.com/

Líders a Europa oferixen la major recopilació de programes gratuïts, versions de prova i  descargables gratuïtament des d’Internet. Posen a la teva disposició més de 78.700 programes, categoritzats, valorats i comentats per a Windows, Macintosh, Linux, Palm Us, Pocket PC i Mòbil, arribant a tramitar 980.000 descàrregues diàries.

La aplicació de correu electrònic Mozilla Thunderbird és més potent que mai. Ara és més sencill d’organitzar, assegurar i personalitzar el teu correu. Una molt bona alternativa a Outllok, per sistemes Windows i Macintosh, en català i a més és gratuita.

Una eina per a crear curriculums –http:///jobgrapy.com

Facilita el procés de preparació d’un currículum vitae, creant la millor estructura i format de currículum.

Infoprocesos- http://www.infoprocesos.com/Si fas servir el sistema Windows i el teu antivirus detecta un arxiu que no saps si es realment un virus, pots comprovar amb aquesta base de dades de que es tracte, i et recomanen que fer amb l’arxiu.

Goear, música a la teva web o bloc- http://www.goear.com

Si vols posar una cançó del teu artista preferit al teu bloc o a la web, aquesta web te el codi per inserir-la, al estil de you tube.

la farga.cat- http://www.lafarga.org/

El foment i ús del programari lliure i els estàndards informàtics oberts és un dels compromisos de la Generalitat de Catalunya.

MúsicaLliure.Net- http://www.musicalliure.net/

És un portal de difusió de música lliure en català que es pot descarregar legalment. Esperem que això acabi sent un punt de trobada entre músics i tots aquells que vulguin escoltar bona música en català, un lloc de promoció d’artistes i d’accés a la cultura.

ZonaClicEl Clic està format per un conjunt d’aplicacions de programari lliure que permeten crear diversos tipus d’activitats educatives multimèdia. La zonaClic és un servei del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya creat amb l’objectiu de donar difusió i suport a l’ús d’aquests recursos i oferir un espai de cooperació obert a la participació de tots els educadors/es que vulguin compartir els materials didàctics creats amb el programa.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s