Pastes de salmó fumat amb formatge

Ingredients per a 10 persones:
1 massa de pasta de full
un paquet de salmó fumat
formatge emmental tallat a làmines

Preparació:

Esteneu la massa i la talleu-la en tres trossos. Poseu una capa estreta de salmó fumat sobre la pasta de full de manera que cobreixi un terç d’aquesta. A sobre hi col·loque-hi una capa de formatge. Enrotlleu la massa i, finalment  talle-la a trossets per fer les pastetes. Poseu-les sobre paper sulfuritzat prèviament untat amb mantega, pinteu-les amb ou batut i ho enforneu-les uns minuts a 180ºC, fins que veiem que estan dauradetes. Podeu menjar-les calentes o fredes.

Una recepta d’Anna Olivé

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s