Galeria

Dropbox: Un disc dur al núvol

Servei d’emmagatzematge al núvol (‘cloud computing‘).

Dropbox permet a les persones sincronitzar arxius a través de plataformes i dispositius amb la finalitat de tenir-los disponibles des de qualsevol lloc. El servei també permet compartir arxius entre els usuaris que hi estan donats d’alta.

La informàtica en núvol (de l’anglès Cloud Computing) és una forma de computació que té els seus fonaments a Internet i que mitjançant la qual, els recursos compartits, programari i informació, es proporcionen a ordinadors i d’altres dispositius a la carta com a serveis. Un dels serveis que està en auge és el d’emmagatzemar i compartir arxius, és a dir, els serveis de disc dur al núvol.

Aquests tipus de serveis t’ofereixen una quantitat determinada de capacitat per a emmagatzemar arxius, on hi pots accedir mitjançant les claus d’usuari a través d’un ordinador amb connexió a Internet. En la majoria de casos s’ofereix una part del servei de forma gratuïta i, la resta, si vols ampliar-ne la capacitat entre altres millores, és de pagament.

A diferència d’altres programes, el menú de selecció no té una interfície complicada d’aprendre. Està integrada en el teu escriptori!

Pots sincronitzar fitxers entre equips, allotjament dels mateixos en remot i compartir-los amb altres usuaris: n’hi ha prou amb enganxar l’enllaç en missatges de correu electrònic, converses de missatgeria instantània, blogs, etc!.

La carpeta Públic et permet compartir fàcilment arxius individuals en el teu quadre de selecció. Qualsevol arxiu que posis en aquesta carpeta rep la seva pròpia connexió a Internet per compartir-la amb altres persones – fins i tot els usuaris que no tinguin Dropbox! crea vincles de treball, fins i tot si el vostre ordinador aquesta apagat.

Galeries d’imatges Dropbox et permet compartir fotos amb qualsevol persona (fins i tot els no usuaris de reenviament). Aquestes fotos es presentaran en una galeria de fotos que es pot veure en línia.

Volem passar-nos arxius entre un grup d’amics amb tota la privacitat? Doncs també serveix …

Important!!! La versió free només admet arxius màxim 2 giges de capacitat.

Dropbox a tots llocs

Descargar l’Aplicació: Disponible en castellà i per diferents sistemes operatius.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s