Galeria

El Trapezi Vilanova se celebrarà del 27 al 29 de maig

Enguany s’ha dissenyat una programació que potencia la creació circense feta a Catalunya

Vilanova i la Geltrú viurà el darrer cap de setmana de maig una nova edició, la quinzena, del Festival de Circ i Firaires Trapezi 2011.

El Trapezi Vilanova manté aquest any els escenaris de La Vela, la plaça de la Vila, la plaça de Soler i Carbonell (plaça del Mercat), l’escola Pompeu Fabra, la plaça de les Neus i el Teatre Principal. Com a nou espai hi ha la sala Toc, que acollirà l’exposició inaugural del certamen, a càrrec del reconegut fotògraf Manel Sala. També és recupera la cruïlla Rambla Principal – Francesc Macià com a espai de programació.

Pel que fa a les principals novetats, destaca la realització de nous Tallers de circ per a nens i nenes, al pati de l’escola Pompeu Fabra, o l’activitat Dóna’m una pista, amb la qual la direcció del Trapezi Vilanova posa a disposició dels artistes una pista de circ on puguin ensenyar al públic les seves creacions i el seu talent. Una altra de les novetats d’aquesta edició és la proposta Aperitiu de Circ, amb la qual el públic podrà fer un tast de les diferents propostes del Festival. Els números de circ estaran conduits per un presentador de reconeguda experiència artística.

Com cada any el Centre de Creació i Producció de Circ LA VELA presenta diferents espectacles de producció pròpia, com el Circ Teatre Modern, la Companyia de Circ LaPoet i Martina, la Fucina de Circo.

També cal destacar la produccióCircumstàncies que portarà, a Vilanova i la Geltrú, l’Ateneu Popular 9 barris de Barcelona aquest espectacle i l’obra La Diva, de la Companyia Alba Sarraute, es podran veure al Teatre Principal.

Isabel Pla i Jordi Gaspar, durant la presentació.

La direcció del Trapezi Vilanova anirà a càrrec de Johnny Torres, que repeteix l’experiència de l’any passat, i de Jordi Gaspar que enguany s’estrena en la direcció artística. En aquest sentit, Gaspar ha explicat que el Trapezi d’aquest any aposta pels espectacles fets a Catalunya. “Al nostre país cada vegada hi ha un nivell més d’alt de creació i producció pròpia. El circ que es fa actualment aposta per noves fórmules que ens situen al nivell del panorama europeu”.

Donat l’èxit de l’any passat, en aquesta edició es manté el Punt d’informació del Festival on, a més de vendre les localitats per als espectacles de pagament, els visitants rebran tot tipus d’informació pràctica sobre els espais i els espectacles. També es manté el servei de bar a l’escola Pompeu Fabra i a La Vela, on també s’hi podrà sopar.

+info

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s