Galeria

1er Sitges Green Sound

Diferents grups es donaran cabuda al Port d’Aiguadolç cada cap de setmana fins el 26 de juny

Sitges Greensound es una nova plataforma de difusió per a grups musicals o intèrprets individuals amb la finalitat d’experimentar les primeres sensacions sobre l’escenari, davant del públic. Sitges GreenSound vol fomentar i divulgar la cultura musical donant cabuda a diferents estils musicals i gaudir d’ells en espectacles en viu.

Des del Port d’Aiguadolç-Sitges i a través de la seva Fundació Cultural es presenta la primera edició del SitgesGreenSound, després d’haver passat una acurada selecció de entre més dels cent grups que es van presentar. SitgesGreenSound vol fomentar i divulgar la cultura musical donant cabuda a diferents estils musicals i gaudir d’ells en espectacles en viu a l’abast de tothom. 


Al SitgesGreenSound sonarà: Blues, Bosanova, Cançó Popular, Clàssica, Clàssica opera i vocal, Country, Dixie, Folk, Jazz, Llatina, Lírica, Jam Band, Reagge, Salsa, Samba, Soul, Swing,Tango, entre altres… Un total de vint grups tocaran tots els caps de setmana entre el 30 d’Abril i el 26 de Juny al Port d’Aiguadolç (al costat de la torre de capitania) a la localitat de Sitges (Barcelona). S’ha habilitat un escenari al passeig principal del port on els grups podran delectar al públic que s’acosti a veure’ls, i també a tots els transeünts de les instal·lacions portuàries i als comensals de la multitud de restaurants, així com a tots els associats del port.

La música és cultura, patrimoni, historia i riquesa, aixi ho entenem des de la Fundació Cultural Port d’Aiguadolç

Els concerts són gratuïts. Programació,

Fundació Cultural Port d’Aiguadolç – Sitges

Torre de Capitania s/n – 08870 Sitges

Email: greensound@concertsdemitjanit.com

Telèfon de contacte: 93 894 26 00

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s