Galeria

Actuació dels Xicots de Vilafranca

Diumenge a les 12 del migdia, a Cal Noi-Noi.

Els Xicots actuaran a Vilafranca aquest cap de setmana, al seu local, a la plaça Milà i Fontanals, acompanyats dels Minyons de l’Arboç. L’objectiu és continuar preparant els castells de vuit, ja en vistes a la Festa Major i a un segon tram de temporada que es presenta força intens, amb moltes actuacions de compromís.

Els vilafranquins vénen d’un cap de setmana de vacances. Per aquest motiu s’organitza la diada d’aquest diumenge, ja que dues setmanes de parada amb un intens mes d’agost ple d’actuacions importants amb el colofó de la Festa Major a un mes vista, es va considerar que podia ser perjudicial per la preparació dels castells.

D’altra banda, els Xicots de Vilafranca han estrenat nova web amb una presentació més moderna, més actualitzada i més fàcil de navegar, mantenint l’adreça xicotsdevilafranca.cat. Està dissenyada amb un entorn de programari lliure,(Joomla! 1.5) més actualitzat i eficaç, per tal de gestionar els continguts propis que genera la colla, així com també implementar les xarxes socials i els publicadors de vídeo i imatge Youtube i el Picasa. El dissenyador principal d’aquesta nova web ha estat José Antonio Baena i el servei de hosting i base de dades el realitza l’empresa de disseny web Indesai.

+info: Xicots de Vilafranca
 Tel: 630039295 Mail: xicots@xicotsdevilafranca.com

font

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s