Galeria

Què és PayPal, qui son, és una compra segura?

Potser heu vist molts portals de compres online que posa aquest nom amb el logotip PayPal i us indica que heu de fer la compra a traves d’aquesta plataforma, us farem un breu resum per si heu de fer un pagament a traves d’aquesta empresa i no esteu ben be segurs de que es això.

PayPal es una manera de fer pagaments a traves de la xarxa d’una manera similar a la targeta VISA però amb la gran diferencia que el que ven el producte no pot saber el número de la vostra targeta i per tant es pot considerar una “compra segura”.

PayPal és la forma ràpida i segura de pagar a Internet.

Pots pagar fàcilment les teves compres amb la targeta de dèbit, la targeta de crèdit o el compte bancari a través de PayPal.

Amb PayPal, tens un compte a Internet que et facilita l’enviament de diners des de diverses fonts (com la targeta de crèdit o el compte bancari) a diversos destinataris (com una botiga a Internet o per pagar a un propietari), i sense haver de compartir la informació financera. D’aquesta manera, ni la botiga a Internet ni el propietari veuen el número de la targeta de crèdit ni la informació bancària.

Com PayPal t’ajuda a mantenir-te fora de perill a Internet.

PayPal és segur: PayPal emmagatzema amb seguretat la teva informació financera i la protegeix amb sistemes de seguretat i de prevenció de frau líders del mercat. És més, els teus detalls financers mai es comparteixen amb el venedor.

PayPal és ràpid i senzill: no hauràs d’introduir els detalls de la teva targeta o el teu compte bancari per pagar. Només necessitaràs la teva adreça de correu electrònic i una contrasenya.

PayPal és flexible: Pots triar com pagar: targeta de dèbit, targeta de crèdit o compte bancari.

PayPal és fàcil: Fes pagaments de forma segura només prement un botó. Amb PayPal, no hauràs de tornar a molestar-te a indicar la informació de la targeta de crèdit cada vegada que realitzis una compra.

Has de tenir en compte que obrir la compta a PayPal es gratis, però la transferència no ho és, ja que PayPal afegira un percentatge al preu de la compra que s’afegirà al valor total.

Qui son PayPal?

PayPal és una empresa nord-americana pertanyent al sector del comerç electrònic per Internet que permet la transferència de diners entre usuaris que tinguin correu electrònic, substituint el tradicional mètode en paper com els xecs o girs postals.

PayPal també processa peticions de pagament de comerç electrònic i altres serveis webs, pels quals cobra un percentatge. La major part de la seva clientela prové del lloc de subhastes en línia eBay.

La seva seu principal es troba a San José (Califòrnia, Estats Units), tot i que el seu centre d’operacions es troba a Omaha (Nebraska) i el centre d’operacions per a Europa es troba a Dublín, (Irlanda).

Va ser fundada inicialment sota el nom de Confinity el 1998 per Peter Thiel i Max Levchin.

Recomanació

Si estas convençut de fer una compra online amb PayPal, jo personalment us recomanaria:

-Crear una nova conta email única i exclusivament per aquesta funció, Gmail es la millor.

-A la nova conta email a preferències li indiques que els correus que arribin aquí els redireccioni a la conta que ja tens habitualment (hotmail, gmail, yahoo, etc.).

-L’objectiu és que tinguis exclusivament aquesta conta-mail per les compres, és una manera de controlar aquesta informació.

-Sols aconsellaria una compra a traves de PayPal si sou una persona amb coneixements de com funcionen els tràmits per la xarxa, ja que primer us envien uns correus de confirmació, us faran un ingressos mínims a la vostre conta per verificar-la i vosaltres hauríeu de poder entrar online amb la vostre entitat bancaria per fer totes aquestes verificacions. No s’ha de ser cap “crack”, però…

-Personalment jo aniria amb molta cura comprar a traves de portals de subhastes ja que encare que la transferència es realitzi per PayPal, aquesta no garanteix la serietat del venedor, per tant el pagament es faria molt correctament però una vegada realitzat el pagament (que és instantani) al rebre el producte podem tenir més d’una sorpresa.

-Si teniu una incidència amb el producte o venedor, no dubteu en reclamar/informar a PayPal i segur que us solucionaran el problema, ja que un portal/particular denunciat per mala praxis i que no pugui vendre a traves de PayPal no interessa a cap venedor, ja que si és a traves de VISA l’entitat bancaria li demanarà les garanties necessàries, i un estafador no operarà amb un Banc.

-Una opció és contactar amb el venedor (si és un particular) i demanar-li el màxim d’informació, i si és possible i el producte us interessa moltíssim, fer una trobada personal per tocar/ veure in situ el producte.

-Una molt bona recomanació es que abans de comprar remeneu per la xarxa les opinions del producte, del venedor, altres compradors, compres realitzades, reclamacions, etc. etc. tan sols us portarà uns minuts i segur que us donarà una mica de llum a la possible compra.

i sobre tot, molta cura en les compres online, “no tingueu presa” en fer-la, remeneu, consulteu altres portals, altres preus, copieu el text del producte i el poseu-lo a Google i que us mostri tot el referent, a la xarxa com tot, hi ha de bons i de dolents!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s