Galeria

‘Perturbado’, de Paul Harper

‘Perturbado’, de Paul Harper, narra una història de suspens en què una prestigiosa psicoanalista i un estrany detectiu segueixen els passos d’un pervertit.

L’autor Paul Harper publica la novel·la Perturbado, que ha arribat a les llibreries aquest agost i que narra la història de Vera List, una prestigiosa psicoanalista que descobreix, amb horror, que un home ha entrat en els seus historials per seduir a dos pacients. Per trobar-lo, contractarà a un estrany detectiu.

‘Perturbado’ és un thriller entretingut, perfectament apte per a aquesta temporada estival on molts lectors s’inclinen per un tipus d’obres més lleugeres que els serveixin de relax. Escrit per Paul Harper, pseudònim del nord-americà David Lindsey, té com a títol original en anglès Pacific Heights, barri de Sant Francisco on viu l’investigador Marten Fane protagonista de l’obra. Sens dubte més adequat que el títol en espanyol que ens sembla ‘pertorbar’ i inquietant així com la sinistra portada els quals no fan justícia al contingut, atès que les víctimes no saben que ho són fins gairebé el final de l’obra.

Tot comença amb dos casos sense aparent relació. Vera List rep, alternativament, a dues dones amb sengles relacions extramatrimonials. En ambdós casos, les trobades prohibides i els jocs sexuals són la seva via d’escapament per a les seves avorrides vides.

Cada detall, cada relació, coincideix exactament amb el que ambdues havien imaginat, amb les seves fantasies més íntimes. I aquest és el problema, Vera percep que alguna cosa no quadra i la seva sospita la esglaia: els seus dos pacients es fiquen al llit amb el mateix home, que ha accedit als seus fitxers per aconseguir colar-se en les seves ments i dominar-les.

Per descobrir al ‘pertorbat’, la psicoanalista aconsegueix posar-se en contacte amb Marten Fane, un detectiu gairebé inaccessible que no figura en cap directori ni accepta casos comuns. Quan List li narra els fets, encara no s’imagina les intencions reals del manipulador i la trama de poder que s’oculta després de les seves accions.

Un reconegut autor de ‘thrillers’

‘Paul Harper’ és el pseudònim que utilitza un reconegut autor de ‘thrillers’ per presentar la sèrie que protagonitza el detectiu Marten Fane, segons l’editorial, que indica que l’escriptor resideix a Austin (Texas) amb la seva dona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s