Galeria

El Casal x la Igualtat inicia les inscripcions per a les activitats del proper trimestre

El Casal x la Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès inicia les inscripcions per als seminaris i tallers que ha organitzat per al trimestre octubre-desembre proper.

Per una banda s’han organitzat dos seminaris. Un porta per nom “Les habilitats emocionals. Recursos pel desenvolupament personal” i consisteix en un seminari per treballar de forma teòrica i interactiva quines són les eines emocionals que ens permeten ser més resolutius i resolutives a l’hora de gestionar conflictes. Què és autoestima, assertivitat, empatia, límits,… El seminari anirà a càrrec de Dolors Pedró, psicòloga, i es farà els dimarts de 2/4 d’11 a les 12 del migdia, al Casal x la Igualtat. Es farà en 9 sessions, de l’11 d’octubre al 20 de desembre

L’altre seminari portarà per nom “La salut emocional i la neurociència” i abordarà els avenços científics que investiguen l’efecte que té el sistema nerviós central en amplies àrees de la conducta humana i ajudarà a conèixer les aportacions de la neurociència a les reaccions, reflexions i emocions humanes. El seminari anirà a càrrec d’Àngels Dalmau, historiadora i es farà els dimecres de 6 a 2/4 de 8 de la tarda, al Casal x la Igualtat, en 8 sessions, entre el 19 d’octubre i el 14 de desembre.

Pel que fa a tallers, el Casal x la Igualtat n’ha organitzat un de “Reciclatge de roba i complements”. S’adreça a persones que vulguin aprendre a reciclar la roba de les seves famílies i al mateix temps aconseguir un estalvi per a l’economia personal i familiar amb l’objectiu de ser un espai de trobada i de relació. El taller anirà a càrrec de Teresa Cusiné i es farà els dimecres de 3 a 5 de la tarda, al Casal x la Igualtat. Tindrà una durada de 8 sessions, entre el 19 d’octubre i el 14 de desembre.

Finalment, l’altre taller és de “Bricolatge domèstic” i està adreçat a persones que vulguin aprendre a arreglar petits electrodomèstics i arranjaments a la llar amb l’objectiu d’afavorir l’autonomia personal. El taller anirà a càrrec de Joan Casals i es farà els dilluns de 2/4 de 4 a 2/4 de 8 de la tarda, al Casal x la Igualtat. El taller constarà de 10 sessions, entre el 10 d’octubre i el 19 de desembre.

Les inscripcions es podran formalitzar a partir del 26 de setembre fins al 6 d’octubre, de dilluns a divendres de 10 a 1 del migdia i dilluns i dimecres de 3 a 7 de la tarda, al mateix Casal x la Igualtat, plaça de la Verema, 1, 1a planta. Per més informació es pot trucar al telèfon 93 890 32 18 i/o enviar un correu electrònic a casaligualtat@vilafranca.org.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s