Galeria

2a edició de la Funifira a Gelida

El 12 i 13 de novembre de 2011 torna una nova edició de la Funifira, la fira de maquetisme, modelisme, gastronomia, vins i caves de Gelida. Serà la segona edició de la fira, i s’estructurarà al voltant de dos espais firals diferenciats, juntament amb activitats educatives, lúdiques i culturals.

Com en l’anterior edició, hi haurà un espai firal destinat a la l’àmbit temàtic de la fira, on hi haurà expositors del sector del maquetisme i modelisme, on el visitant tindrà l’oportunitat de conèixer les novetats del sector i adquirir els productes que s’hi presenten. Enguany es preveu la participació tant d’expositors que ofereixen productes de primera mà com un espai destinat a mercat d’ocasió.

L’altre àmbit firal serà el gastronòmic, on els visitants podran degustar productes d’elaboració pròpia com les receptes preparades pels restaurants de la població, a més de vins i caves de la comarca de l’Alt Penedès.

Els horaris dels diferents espais seran:

Espai Temàtic: Dissabte 12, de 10 a 14h i de 16 a 20h / Diumenge 13, de 10 a 14h

Espai Gastronòmic: Dissabte 12, de 11 a 16h i de 18 a 23h / Diumenge 13, de 11 a 18h

A més, s’organitzaran paral·lelament i al llarg de tot el cap de setmana, activitats d’exhibicions, visites culturals, tallers formatius, exposicions de maquetes i mòduls ferroviaris, audiovisuals, tasts i altres activitat per a complementar l’oferta que els assistents podran gaudir en cadascun dels espais firals. Així, doncs, s’ha creat una web temàtica de la fira, on es pot trobar tota la informació del certamen, i s’han obert dues finestres a facebook i a twitter.

http://vimeo.com/31297501

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s