Galeria

Exposició Canina a Vilafranca del Penedès

Aquest diumenge, 12 de febrer se celebrarà a Vilafranca la cinquena Exposició Canina, puntuable per al títol de Millor Gos de Catalunya 2012. Hi poden participar tots els gossos, amb pedigrí o sense. L’activitat tindrà lloc, com ja és habitual, a la Zona Esportiva, davant del Pavelló Nou d’11 a 2 del migdia, i les inscripcions es podran fer allà mateix de les 9.30h a les 10.30h del matí.

Els gossos que hi participin també podran fer el test del Bon Ciutadà Caní, una prova que valora si el gos està ben educat per circular correctament pel carrer, sense incomodar els vianants i obeint el seu propietari.

Aquest any a Vilafranca, a més dels premis als millors gossos participants, és lliuraran els diplomes de Millor gos de Catalunya de l’any passat i es farà una mostra especial de bulldog francès. Els participants amb exemplars d’aquesta raça seran valorats a part i rebran trofeus especials.

Aquesta activitat està organitzada per la Reial Societat Canina de Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, ja que es troba en la línia de promoció de la tinença responsable d’animals de companyia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s